Billedserier

Nyt navn & logo.

17. september 2014

Offentliggørelse af nyt navn & logo til hele Tvis.

 
Da nu fodbold og håndbold har fået færdigproduceret deres nye spilletøj, er det vist på sin plads at få offentliggjort vinderen af den udskrevne navn- og logokonkurrence. Samlet set kom der omkring 10 forskellige bud på både logo og navn. Flere havde budt ind med det korte og præcise navn TVIS, hvilket en enig hovedbestyrelse valgte. Det logo som rendte af med sejren, blev ligeledes enstemmigt vedtaget af hovedbestyrelsen, er udarbejdet af Peer Østrup-Kristensen, som i øvrigt også blandt andre forslag havde foreslået navnet TVIS.
 
Peer udtaler, at han blev inspireret af Tvisby.dk's topbillede. Bygningerne i baggrunden illustrerer selvsagt et samfund endda med en kirke, meget passende for Tvis. De 3 silhuetter i forgrunden med en bold ved jorden og i luften, viser en by/afdelinger med boldspil, hvilket vi blot må konstatere, er hele byens varemærke i manges øjne. Men silhuetterne udstråler ligeså meget bevægelse og aktivitet som er gældende på tværs af alle vores afdelinger og som sådan også vores lille samfund.
 
Peer blev præmieret med en middag på Italia for hele familien samt en klubdragt, så han selv får mulighed for at promovere logoet ud ad til.
 


Seneste nyt
26.2.19
Generalforsamling i Tvis Centret