Billedserier

Kom frisk og deltag i det fælles BUSK arrangement

12. oktober 2015

Kære alle i Idrætten i Tvis

På vegne af forretningsudvalget dvs. den samlede idræt i Tvis sendes der hermed en appel vedr. en "aktivitet" arrangeret af Idrætten, FDF og Kirken.

Vi vil gerne, om der kan findes så stor opbakning som muligt til nedenstående arrangement. Et arrangement der er en unik mulighed for igen at vise internt såvel som for omverdenen, at vi bare kan noget med fællesskab i Tvis. Det er samtidig en anderledes måde at vise trøjen frem på. Dette til glæde for b-.la. vores sponsorer.

Arrangementet/gudstjenestens tema vil være sammenhold og -arbejde samt fællesskabsfølelse. Et tema der er meget aktuelt ikke blot generelt samfundsmæssigt men også i forbindelse med, at det både er Idrætten, FDF og kirken der står bag arrangementet.

HVAD SKAL DER SKE?

BUSK-, børn unge sogn kirke, gudstjenesten afholdes d. 25/10 kl. 14.00 i Tvis kirke.
Der ligges op til en anderledes gudstjeneste, hvor der ikke synges fra samlebøger men fra PowerPoint via projektor og alle de involverede parter deltager aktivt gennem hele arrangementet med frivillige.
Der er fundet frivillige fra b.la. Idrættens afdelinger til oplæsning af bønner og tekst, foreningsflagene medbringes i kirken og der skal stås vagt ved disse, ligesom flagene kommer ind med præsten.

Alle foreningernes medlemmer samt frivillige anbefales til at møde op i spilletøj eller klubdragter, det vil være lækkert om Idrætten på denne specielle dag, kan fylde hele kirken og virkelig vise, at den er toneangivende i vores lille by.

Dagen sluttes af med pandekager i kirkehuset for alle.

Der mangler nu kun 3 frivillige fra Idrætten til denne dag, hvorfor man MEGET gerne må tilmelde sig til følgende:

        - At stå fanevagt. 1 er fundet 1 mere skal bruges
        - At finde 1, der i samarbejde med en fra FDF skal uddele noget ved indgang til kirken
        - At finde 1 min. 18 år gammel, der vil være behjælpelig med at dele brød ud under nadveren. Evt. en tjans for en kvik træner eller hjælpetræner.

På forretningsudvalgets vegne appelleres der til at finde disse få personer hurtigst muligt og melde sig hos Idrættens koordinator på dette arrangement
Peer Østrup-Krsisenten, peok@tvisby.dk eller på telefon/sms 27608822Seneste nyt
25.10.15
Idrætten fik vist faner og klubdragter
Idrætten var fint repræsenteret ved dagens BUSK Gudstjenste....